PEMBEKAL BAHAN RAMUAN & AKSESORI BAKERY, PACKAGING DAN PRODUK COKLAT BUATAN TANGAN (HANDMADE CHOCOLATE)
PROFIL
Nama Perniagaan : SALSABILLA ENTERPRISE
No. Pendaftaran : IP 0310013-A
Jenis Perniagaan :
- PEMBEKAL BAHAN RAMUAN & AKSESORI BAKERY, PACKAGING DAN PRODUK COKLAT BUATAN TANGAN (HANDMADE CHOCOLATE)
- KURSUS ASAS COKLAT BUATAN TANGAN (HANDMADE CHOCOLATE)
- TEMPAHAN CENDERAHATI COKLAT DAN GUBAHAN HANTARAN COKLAT UNTUK MAJLIS PERTUNANGAN, HARI LAHIR, PERKAHWINAN, MAJLIS-MAJLIS KERAIAN DAN SEBAGAINYA..
Nama : MOHAMAD FAIZAL BIN MOHD ZIN
Jawatan : PENGURUS
No. Tel. :
No. Tel. Bimbit : 019-2212225
E-mail : salsabilla6778@yahoo.com
Laman Web :
Alamat : No 2A, Jln Setia 1, Tmn Wangsa Setia, 35900 Tg Malim, Perak.
KURSUS ASAS COKLAT BUATAN TANGAN (HANDMADE CHOCOLATE)
Package Lengkap disediakan:
A. Teori - Teknologi Pemprosesan & Pengeluaran Coklat
1. Compound Chocolate
2. Converture Chocolate
B. Amali - Tempering & Pembuatan Coklat Beracuan - Converture Chocolate
1. Coklat Bar
2. Praline
C. Compound Chocolate
1. Kelongsong Coklat Shell berinti
2. ”Splitter Truffles”
3. Coklat Salutan
Galeri :
LOKASI :
Jawatan : PENGURUS
No. Tel. :
No. Tel. Bimbit : 019-2212225
E-mail : salsabilla6778@yahoo.com
Laman Web :
Alamat : No 2A, Jln Setia 1, Tmn Wangsa Setia, 35900 Tg Malim, Perak.
KURSUS ASAS COKLAT BUATAN TANGAN (HANDMADE CHOCOLATE)
Package Lengkap disediakan:
- Nota Asas Coklat Buatan Tangan
- 10% Diskaun bagi berkumpulan melebihi 15 orang
- Tenaga Pengajar - Pakar & Terlatih (lulusan Central College Of the German Confectionary Industry)
- Teori & Latihan Amali disediakan
- Kursus terhad setiap sesi
- Yuran yang terlalu MURAH
A. Teori - Teknologi Pemprosesan & Pengeluaran Coklat
1. Compound Chocolate
2. Converture Chocolate
B. Amali - Tempering & Pembuatan Coklat Beracuan - Converture Chocolate
1. Coklat Bar
2. Praline
C. Compound Chocolate
1. Kelongsong Coklat Shell berinti
2. ”Splitter Truffles”
3. Coklat Salutan
Galeri :
LOKASI :
0 comments:
Post a Comment